Henkilökunta

Tiimimme

Henkilökuntamme on ystävällistä ja kaikilla on eläinten käsittelystä pitkä kokemus. Eläinlääkärimme jatkokouluttavat itseään jatkuvasti käymällä kursseilla ja seminaareissa. Eläinlääkärimme ovat kurssittaneet itseään mm. anestesiassa ja tehohoidossa, koiran ja kissan hammashoidossa, pieneläinten ortopedisessä röntgenologiassa, ultraäänitutkimuksessa, pehmytkudoskirurgiassa, hematologiassa,  ihosairauksien hoidossa, nenäontelon sairauksissa, vatsaontelon röntgendiagnostiikkassa, korvasairauksien hoidossa, myrkytysten hoidossa, koirien ja kissojen kivunhoidossa, koirien ja kissojen käyttäytymisterapiassa, kanien sairauksissa,  tuki- ja liikuntaelinten sairauksien hoidossa, hammasröntgenkuvien tulkinnassa,  munuaisten ja virtsateiden sairauksissa, gastroenterologiassa, silmäsairauksissa, hammassairauksissa, eksoottisten eläinten sairauksissa,  vanhenevien kissojen sairauksissa, neurologiassa, kasvainsairauksissa sekä lukuisilla muilla kursseilla. Myös hoitajamme käyvät säännöllisesti koulutuksissa, ja kaikilla hoitajillamme on ruokintaneuvojan koulutus.

 

Kuvituskuva

Palvelukseen halutaan

Tällä hetkellä ei avoimia työpaikkoja.Lähetä hakemus
Kuvituskuva

Johanna Vaurio
Toimitusjohtaja
Eläinlääkäri

Yksityisenä pieneläinpraktikkona vuodesta 1992. Ammatillisen kiinnostuksen kohteena erityisesti korva- ja ihosairaudet. Harrastuksena mm. valokuvaus ja ponien kasvatus. www.johannavauphotography.com

Kuvituskuva

Kati Härkönen
Eläinlääkäri

Työskennellyt Taikatassussa pieneläinlääkärinä syyskuusta 2003. Kiinnostuksen kohteena hammashoito, sekä koirien ja kissojen sairauksien ohella myös pikkujyrsijöiden hoito. Harrastuksena cockerspanieleiden ja gerbiilien kasvatus sekä luonnossa liikkuminen.

Kuvituskuva

Heidi Björkqvist
Eläinlääkäri

Kiinnostuksen kohteena erityisesti kissat ja niiden sairaudet. Aloittanut Taikatassussa kesällä 2009. Työskentelee myös eläinlääkäriasema Catvetissä. Erikoistumassa kissojen hoitoon. Vastaanotto Taikatassussa keskiviikkoisin. Kotona Heidillä on luonnollisesti kissoja.

Kuvituskuva

Leena Vanhamäki
Eläinlääkäri

Erikoistumassa pieneläinsairauksiin. Kiinnostuksen kohteena erityisesti koirien ja kissojen ihosairaudet. (ESAVS kurssit I-III) Aloittanut Taikatassussa helmikuussa 2014. Harrastuksena kuntoilu sekä puutarhanhoito. Leena työskentelee keskiviikkoiltaisin jolloin tarjolla myös myöhäisiä aikoja.

Kuvituskuva

Jonnariina Pulli
Eläinlääkäri

Kokenut pieneläinlääkäri, joka viihtyy sekä sisätautipotilaiden kanssa, että diagnostisen kuvantamisen parissa. Kotona kaksi metsästyskoiraa, joiden kanssa Jonsku harrastaa lintumetsällä käyntiä. Jonsku on valmistunut eläinlääkäriksi 2009 ja aloittanut Taikatassussa keväällä 2017

Kuvituskuva

Nina Karenko
Eläinlääkäri

Valmistunut eläinlääkäriksi 1987, ja tehnyt siitä lähtien pieneläinpraktiikkaa. Ontumatutkimukset ja ortopedia sekä kirurgia ovat Ninan erityisosaamisaluetta. Nina hoitaa ontumapotilaita sekä leikkaa Taikatassussa joka kuukauden ensimmäisenä perjantaina ja tarvittaessa muulloinkin.

Kuvituskuva

Tuula Meriläinen
Eläinlääkärin avustaja

Ell Johanna Vaurion avustajana 80-luvun lopulta lähtien. Kuulunut Taikatassun henkilökuntaan alusta asti, eli vuodesta 2001. Vastaa lääketilauksista ja laitehuollosta. Toimii pentukerhon vetäjänä. Tuulalla on kaverina cockerspanieli.

Kuvituskuva

Kati Sarviaho
Eläinlääkärin avustaja

Työskennellyt Ell Johanna Vaurion vastaanotolla syksystä 1999. Kuulunut Taikatassun henkilökuntaan alusta asti, eli vuodesta 2001. Kotona kolme cockerspanielia ja tankillinen sammakoita.

Kuvituskuva

Lotta Ervonmaa
Klinikkaeläinhoitaja

Aloittanut Taikatassussa toukokuussa 2006. Lotan vastuualueeseen kuuluu mm. rokotuskutsujen lähettäminen asiakkaille. Lotta on kahden pienen tytön äiti joiden kanssa harrastetaan ponielämää.

Kuvituskuva

Jenni Kouvalainen
Klinikkaeläinhoitaja

Aloittanut Taikatassussa toukokuussa 2015. Jennillä on runsaasti kokemusta alalta ja kotonakin löytyy kaksi haukkua, uusimpana pieni shelttivauva.

Kuvituskuva

Karolina Kulmala
Klinikkaeläinhoitaja

Aloittanut Taikatassussa lokakuussa 2017. Iloinen eläinalan ammattilainen, jolla myös harrastuksena koirat.

Kuvituskuva

Linda Vaurio
Klinikkamanageri, klinikkaeläinhoitaja

Aloittanut Taikatassussa kesäkuussa 2008. Toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi tarjouspyynnöt, rekrytointi ja reklamaatiot.

Back to top